Manon zoekt een Huurwoning / Kamer / Appartement in Amersfoort

Manon zoekt: Een Huurwoning / Kamer / Appartement in Amersfoort

  • Huurwoning / Kamer / Appartement
  • Min. 18 m2
  • Vrouw
  • 20 Per direct

Ik ben Manon en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen schooljaar heb ik de opleiding Grafische Vormgeving afgerond. En ik heb nu even een tussenjaartje waarin ik rustig opzoek ben gegaan naar een interessante en leuke hbo opleiding.

Momenteel woon ik midden in de binnenstad, boven een aantal uitgaansgelegenheden en dit is voor mij na bijna anderhalf jaar er gewoond te hebben toch echt wat te lawaaiig geworden. Ook zou ik graag een wat grotere kamer willen en lijkt het me gezellig om in een sociaal huis te komen wonen. Ik vind het zelf namelijk erg fijn om lekker te kunnen kletsen met huisgenootjes (en samen te chillen). Daarnaast ben ik altijd zo’n beetje de enige die thuis is in de weekenden en dat kan behoorlijk saai zijn.

Verder zijn fotografie, eten en reizen een grote passie van mij. Ook vind ik het fijn om de natuur in te gaan of gewoon lekker naar buiten en van de zon te genieten. Maar thuis op de bank hangen na een lange dag en een serie of film op Netflix kijken vind ik ook helemaal prima :)

Algemene informatie: Manon
  Vrouw, 26 jaar
Type huurder: Student
  translation.andersjaars CMD (HBO)